Sebők Zsolt

20130916-172029-2

Ide írhatnám az összes iskolát és képzést, amin részt vettem, elég unalmas olvasmány lenne.

Szívesebben írok arról, hogy:

  • Ki vagyok én?
  • Mivel foglalkozom?
  • Miben lehetek az Ön segítségére?

Már kamasz koromban észrevettem, hogy egészen más dolgok érdekelnek, mint a kortársaimat. Az életünk eseményeit működtető erők vonzottak. Eleinte a cselekedetekben hittem, később a döntések megismerése hívott.
Tanultam pszichológiát szabad egyetemen és hr tudományokat a pécsi egyetemen.
Hét évet dolgoztam a Dale Carnegie világában, ami az emberi kapcsolatok és a sikeres üzleti viselkedés egyik legnagyobb iskolája a nyugati féltekén.
Néhány év szabadúszó tanácsadói tapasztalat után a csoportok helyett az egyéni fejlesztés kezdett érdekelni. A mély, négyszemközti beszélgetésekben láttam a változás kulcsát.
Életem döntései kapcsán sokat tanultam az akarat működéséről, miután kimásztam egy-egy „gödörből” gyakran megesett, hogy visszaestem ismét. Ilyenkor kerestem a kiutat minden felé. Önismereti és Hellinger csoportokba jártam, jósnőket és kineziológusokat kerestem fel, használtam az agykontrollt és a meditációt, hogy segítségre leljek. A legtöbb módszer csak egyszer működött, amikor ismét használni akartam már semmi sem történt, csak telt az idő, a fájdalom és a feszültség pedig egyre nőtt.
Ma már nem csak a saját nehézségeim révén tanulok – hiszen életem csendesebb vizeken halad mint sok éve – hanem a klienseim élethelyzetei sok-sok tapasztalatot hoznak számomra.
Minden találkozó során azt keresem, hogy mi az az élmény, ami foglyul ejti a viselkedést és a döntések nem képesek szabadom megnyilvánulni. Hiszen ezen a ponton tudjuk átalakítani érzelmeinket és így az események is alakulnak.
2010-re már közel 50 napot töltöttem meditációs elvonulásokon, a lelki békémet keresve, mikor azt éreztem talán léptem előre egy keveset.
2011 novemberében talált meg az Hipnocoaching (érzelmi ösvény) egyetlen 2 órás találkozóval többet haladtam, mint az elmúlt néhány évben együtt véve. Az elkövetkező hónapokban átalakítottam az életemet és új célokat tűztem magam elé.
Az érzelmi ösvény módszerével visszakaptam a szabad döntést az életemben és a harmadik találkozó után éreztem, megtaláltam az utat, amit 25 éve keresek.
Ma azzal foglalkozom, hogy a hozzám fordulók maguk is visszanyerjék szabadságukat és képesek legyenek abbahagyni a dohányzást, ha ez a szándékuk.
Ez a tevékenység naponta új erőt ad és ellát folyamatos gyakorlati tapasztalattal, ezért szeretem.