Miben tudok segíteni?

“Tudom, hogy a dohányzásról való leszokásom, a fejemben dől el, nekem még sincs hozzá elég akaraterőm.”

Talán ez a legtöbbet elhangzó gondolat azok részéről, akik már többször próbáltak leszokni a dohányzásról, eddig sikertelenül.

Ez a gondolat igaz is, meg nem is.

Hiszen senki nem képes leszokni csupán azért mert kényszerítik, önmagának kell meghozni a döntést, csak akkor lehet eredményes.

Szerencsére az akaraterőnek semmi köze az eredményhez. Legalábbis azok számára akik a dohányzásról való leszokáshoz a AnaLog Oldás módszerét választják, elegendő pusztán az elhatározás.

Akaraterővel próbálkozók közül azért kevesen sikeresek a dohányzásról való leszokásban, mert nem fordítanak figyelmet a felmerülő érzéseikre. Különböző eszközökkel megpróbálnak a jelentkező érzéseken túl lépni, “lenyomni”, csakúgy mint bármely más nehézség esetben. Figyelmüket elterelik, vagy gondolkodásukat igyekeznek egyre drasztikusabb módszerekkel megváltoztatni.

Aki az AnaLog Oldás “Leszokás a dohányzásról.com” egyedi módszerét választja, annak nincs szüksége arra, hogy elterelje a figyelmét, mivel a találkozót követően a feszültség és hiányérzet már nem jelentkezik. Ahhoz, hogy az találkozó során ezt az eredményt elérjük, főként azokra az érzelmekre koncentrálunk, melyek a függőséget kialakították.

A cigarettától való függést mindenki saját maga hozza létre, amikor rászokik a dohányzásra. Bármilyen helyzetben is hozott döntést, amikor a cigarettát választotta, akkor megnyugtatóbb választásnak tűnt füstölni, mint nem füstölni. Természetes, hogy ha később ezt a döntését megváltoztatja, feszült és nyugtalan lesz, hiszen a korábban helyesnek ítélt választás helyett most hoz egy “helytelent” döntést. A találkozó során a rászokáskor megjelenő döntést eredőjét alakítjuk át, így a hiányérzet és a feszültség meg is szűnik, ezért a hízástól sem kell tartani.

A dohányzásról való leszokás útján akkor jár sikerrel, ha leszámol önmaga által létrehozott tévhiteivel. Ilyen tévhitek pl. “a dohányzás megnyugtat”, “a dohányzással megjutalmazom magamat”, “…segít fókuszálni”, “… ébren tart”, “… barátságokhoz segít hozzá” stb. Az efféle hitek és szokások a tudat mélyen vannak rögzítve, a ”Leszokás a dohányzásról.com” egyedi módszerével át lehet őket alakítani, vagy újakat lehet a helyükre tenni. Így a találkozó során képessé válok arra, hogy koncentráljon és lazítson… stb, cigaretta nélkül is. Ez a második lépés amivel a leszokást elmélyítjük.

Tehát a leszokás a dohányzásról azzal válik teljessé, hogy a találkozó során:

1. feloldja a függést okozó érzelmet,
2. a korábbi szokás előnyös oldalait megtarthatja,
így megszabadul az egészségét károsító szokástól.

Ha kíváncsi arra, hogyan lehetséges a leszokás a dohányzásról mindössze néhány találkozón szenvedés és hiányérzet nélkül, az alábbi elérhetőségeken megbeszélhetjük a részleteket:

+36 (70) 30 10 170, vagy kapcsolat”kukac”leszokasadohanyzasrol.com