Referenciák

Kedves Balázs!Ma hallgattam meg az anyagot harmadszorra. Mindháromszor új és fontos – életbevágó – dolgok kerültek felszínre. Ez az anyag messze túlmutat a dohányzáson, hogy úgy mondjam, a leszokás csak “mellékterméke”. :-)Megkötözöttségek alóli feloldó hatásáról csak annyit, hogy neki köszönhetően pontosan tudom, hogy merre folyjon tovább az életem, felszabadultam a külső kontrollkényszerek elviselése alól, úton van a harmadik gyermekem, elkezdem a sárkányrepülős tanfolyamot, és új intézmények beindítását tervezem.Pillanatnyilag több lehetőséget látok, és nagyobb szabadságot, mint amit valaha álmodni mertem…Üdv, Zsolt

Kedves Balázs!

Nagyon köszönöm a hanganyagot, tegnap sikerült meghallgatnom. Érdekes álomba merültem, olyan mélyen, megszakítás nélkül tudtam aludni az éjjel, mint talán kisgyermek koromban utoljára. Hatalmas élmény volt a nyugodt alvás. (Végre.)

Amit tapasztaltam, hogy valóban felmerült bennem másnap reggel az a kérdés, h. biztosan rá akarok gyújtani? Szerintem ez csak reggeli rutin, de közben nem éreztem jól magam.. Ha nem lett volna kéznél cigi, biztosan nem gyújtok rá a kávémhoz.

S valóban, nem esett jól cigizni. Ma, egész délelőtt nem is kívántam a munkahelyen. Máskor 9-10 órakor már elfog a sóvárgás, kínzó hiányérzet, s alig várom, hogy ebédidő legyen. Most nyugodt vagyok, bár nem mondom, hogy ne jutna eszembe a cigi.

Reggel, ébredéskor is soha – vagy nagyon régen – nem tapasztalt nyugalmi, érzelmi kiegyensúlyozottságot éreztem. Egyszerűen jól érzem magam a meditáció után. S valóban, nem sok mindenre emlékszem az elhangzottakból, csupán az első 10-15 percre, s arra, amikor a cd-lejátszót kikapcsoltam.

További szép napokat és sikereket kívánok!

Üdvözlettel:
V. Cs.

További sikertörténetek