9 Lépés a végleges leszokás útján

1. Határozza el, hogy saját szándékának engedelmeskedve szokik le a dohányzásról. Ön szabad ember, aki felelősen képes dönteni a saját sorsáról.

2. Amikor rágyújt, bár nem akart, egy belső kényszernek engedelmeskedett. Ezt a belső kényszert, csak egy belső változással képes feloldani.  Minden a belső világban születik meg. Minden tárgy, ami minket körülvesz – és sok minden más is – először gondolat volt a készítő fejében, csak aztán lett fizikai valóság. Ez pontosan így van az érzelmek világában is.

3. Higgye el, hogy Ön is képes leszokni a dohányzásról, bármit is tapasztalt korábban!
A kitartás meghozza gyümölcsét, Edison tízezerszer próbálkozott létrehozni a villanykörtét, mire sikerrel járt, és ő is az elmélyült állapotban kutatott új ötletek után.

4. Válassza ki még ma, a “tiszta lélegzet napját”, a napot amelyen végleg leszokik és írja be a naptárjába. Ez a dátum és az elhatározás segíteni fogja a leszokáshoz vezető úton. Miután kitűzte a napot, tartsa hozzá magát.

5. Írja le egy papírra, “Ezt kapom, ha leszoktam a cigarettáról:” vagy
“Ez a nyereségem, amiért leteszem”…
Ez a lista legyen mindig a közelében, hogy ha új ötlet jut eszébe, felírhassa rá. Ezek a tényezők megkönnyítik a leszokását.

6. A motivációs listáját olvassa el minden reggel.
(Ébredés utána azonnal olvassa el, mert tudata abban a néhány percben sokkal érzékenyebb, mint máskor.

7. Fogyasszon 1-2 óránként 1 pohár vizet!
Ez segíti a testét a méregtelenítésben, a belső megtisztulásban.

8. Találjon új stresszoldókat a dohányzás helyett.
Emberek millióit éri olyan stressz naponta, mint Önt. Ők mégis más stresszoldó módszert használnak. Esetleg lesse el tőlük.

9. Használjon természetes édesítő szereket, vagy fogyasszon asztalt vagy friss gyümölcsöket nassolás és édességek helyett.
Akár hiszi, akár nem a cigaretta dohányában 8-18% cukor is lehet, az ízfokozás érdekében. Ez a cukormegvonás erős hangulatingadozást és ingerlékenységet okozhat a vércukorszint ingadozása révén. Ezért érdemes aszalt gyümölcsöt fogyasztani ha édességre vágyik.

Ez a 9 lépés varázsütésre nem veszi el Öntől a cigarettát, mindössze átsegíti azokon a fordulópontokon, amin az Ön előtt járók százezrei már elbotlottak, majd átkeltek. E módszerek közül a legtöbbre nem lesz szüksége, amennyiben a dohányzást kiváltó érzelmet feldogozza, alakítja át. A “Leszokás a dohányzásról.com” módszere ebben támogatja.