Hogyan

“Leszokás a dohányzásról.com” módszerének keretében két technikát használok.

E két technika abban közös, hogy egy ellazult állapotban megkeressük azt az érzelmet, amely az Ön esetében a dohányzásért felelős. Az ellazult állapot a feltáráshoz szükséges időt rövidíti le, valamint olyan élmények is elérhetőek, melyekről emlékkel már nem rendelkezik.

Analog Terápia (az érzések feltárásának módszere) segítségével megkeressük a dohányzást kiváltó érzelem gyökerét. Más szavakkal: a tudattalan segítségével megkeressük azt az életeseményt, amely a függést okozó érzelem gyökerének tekinthető, majd ennek az érzelemnek és eseménynek a helyreállításával rögzítjük az új viselkedésformát, szokást. Ezt követően a dohányzást könnyedén el tudja hagyni, mert a viselkedésmintát mozgató érzelmet megszüntette.

Reinkarnációs képek alkalmazására leginkább akkor kerül sor, ha a jelentkezőt valami gátolja a jelenlegi életéből eredő események felidézésében. Ebben az esetben felidézzük azt a korábbi életben lévő esemény sorozatot, amely a problémát okozó érzelem gyökerét képezi. Ezzel a módszerrel a szükséges változás ugyan olyan eredményesen megoldható, mint Analog Terápiával.

Egy találkozó 80-100 perc, és egy probléma megoldásához egy, három találkozó elegendő.

Ha kíváncsi arra, hogy hogyan lehetséges a leszokás a dohányzásról akár egyetlen találkozón szenvedés és hiányérzet nélkül, akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

+36 (70) 30 10 170, vagy kapcsolat”kukac”leszokasadohanyzasrol.com